Categorieën
Interview

Kruidenthee met wat geluk erbij

Tijdens de opnamen van de dertiende aflevering van Groene Verhalen in de winkel Jouw Dagelijkse Kost ontmoeten we Pytsje van der Hem van de permacultuurtuin Tuin van de Toekomst in Jorwert. Zij is een van de vele leveranciers van de winkel en zij komt saliesticks en kruidenthee brengen.
“Ik maak thee van kruiden uit de tuin. Er zit vlierbes in en vlierbloesem, munt, citroengras en wat er nog meer in de tuin groeit. Dat mix ik dan en ik droog het om er elke keer weer iets nieuws van te maken. Ik maak er een leuke combi van en dat breng ik dan naar de winkel. In deze tijd heeft iedereen wel een beetje extra geluk nodig en dit is mijn geluk dus dat deel ik dan weer hier in de winkel met iedereen.”

Links

Een uitgebreid artikel over de tuin in Jorwert

De Tuin van de Toekomst op Facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.