Categorieën
Nieuws

Alarm voor het klimaat

Zondag 14 maart zal in het teken staan van acties voor een gezond klimaat. Werden er in voorgaande jaren massale klimaatmarsen georganiseerd, dit jaar zal het protest bestaan uit tientallen kleinschalige acties verspreid over het land. Zo willen de actievoerders – op afstand – massaal van zich laten horen.

De verkiezingen komen eraan, daarom is het nu een goed moment om in actie te komen voor een eerlijk en daadkrachtig klimaatbeleid voor iedereen.

Het Klimaatalarm van 14 maart is een initiatief van de Klimaatcrisis Coalitie. Hierin werken samen: Milieudefensie, FNV, Greenpeace, De GoedeZaak, Extinction Rebellion, Code Rood, Fridays For Future, Fossielvrij NL, Oxfam Novib, de Woonbond en Grootouders voor het Klimaat.

Iedereen kan zich aansluiten bij een plaatselijke actie, of online deelnemen vanuit huis. Er worden ook nog vrijwilligers gevraagd voor de organisatie en ook donaties zijn welkom.

Link

Website Klimaatalarm 14 maart 2021

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.