Categorieën
Nieuws

Reclaim the Seeds deze keer online

De jaarlijkse zadenbeurs Reclaim the Seeds zal dit jaar online worden gehouden. Op zaterdag 20 en zondag 21 maart kunnen de deelnemers elkaar via de webcam ontmoeten. Het kopen en ruilen van zaden, stekjes en bijzondere gewassen vindt online plaats en de fysieke levering zal achteraf gebeuren.

Reclaim the Seeds is onderdeel van een wereldwijde beweging voor onafhankelijkheid en diversiteit in de voedselketen, een moderne tegenhanger van de markt in industriële landbouwzaden. Duurzame landbouw, een evenwichtig ecosysteem en een stabieler klimaat beginnen met zadendiversiteit.

De organisatoren werken nu aan een programma met lezingen en een mogelijkheid om digitaal zelfgewonnen zaden, stekjes en zaailingen uit te wisselen. Aanmelden kan nu al via de website.

Link

Website van Reclaim the Seeds

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.