Categorieën
Nieuws

Klimaatactie gaat lokaal verder

Meer dan veertigduizend mensen namen begin november deel aan de Klimaatmars in Amsterdam voor een eerlijk en ambitieus klimaatbeleid. De demonstratie was gericht op de klimaattop die op dat moment plaatsvond in Glasgow.

De organisatoren van de klimaatmars willen de komende tijd verder gaan met het versterken van de klimaatbeweging. Daarvoor staat begin volgend jaar een klimaatcrisis conferentie op het programma. En op zaterdag 12 maart staat een klimaatactiedag op stapel die lokaal vorm krijgt, met het oog op de gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart. In mei of juni zal er een volgende landelijke klimaatactie zijn.

Overal in het land zijn plaatselijke groepen actief om de klimaatacties voor te bereiden. Zij kunnen nog versterking gebruiken.

Link

Klimaatmars

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.