Categorieën
Afleveringen

Aflevering 7 – juli 2021

In de zevende aflevering van Groene Verhalen een gesprek met Marjolein Jonker, ook wel bekend als Marjolein in het Klein. Zij stond aan de wieg van de tinyhousebeweging in Nederland en ze woont zelf alweer vijf jaar in een klein huisje. Daarmee ging een heel oude wens in vervulling.

Verder de rubrieken Oproepen, het Verhaal, Lekker, Gedichten en Nieuws.

Productie en presentatie: Dick Verheul, bijdragen van Els de Groen, Yvon Eerland, Greetje Salima, Ellen uit Amsterdam en Alowieke van Beusekom.

Groene Verhalen is een maandelijkse video en daaraan gekoppeld een website en een elektronische nieuwsbrief. Groene Verhalen is een initiatief dat mensen bij elkaar wil brengen die de wereld mooier willen maken. Denk aan een duurzame manier van leven, geluk brengen in het leven van anderen, de vrede in de wereld bevorderen, ruimte geven aan de natuur en op een verantwoorde manier omgaan met de rijkdommen die de Aarde biedt, eerlijk delen, rechtvaardigheid en solidariteit.

Neem een abonnement op de nieuwsbrief voor een euro per jaar.

Bekijk ook de andere afleveringen.