Categorieën
Muziek

Goudreinet zingt verrassende liedjes

Aan het einde van de vierde aflevering van Groene Verhalen is het nummer ‘Seizoensfruit’ te horen van zangeres/liedschrijfster Goudreinet. Het nummer is te vinden op haar cd ‘Een appeltje te schillen’.

Op de cd zingt ze haar eigen liedjes, waarbij zij zichzelf begeleidt op de gitaar. “Voor mij is de gitaar niet een instrument om scheurende solo’s mee te spelen, maar om een zangmelodie mee te begeleiden middels fraaie akkoorden en ritmes.”, zegt ze. Over haar liedjes: “Een liedje is een verzameling dagdromen, samengebald tot iets concreets.” Haar teksten zijn speels en verrassend en soms ontroerend. Naast de liefde is ook dierenwelzijn onderwerp van haar liedjes.

De cd ‘Een appeltje te schillen’ bevat dertien liedjes en er is een tekstboekje bij. De cd kan worden besteld bij de zangeres, zie haar website www.goudreinet-liedjes.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.