Categorieën
Afleveringen

Aflevering 5 – mei 2021

In de vijfde aflevering van Groene Verhalen een gesprek met Irma Abelskamp, die een belangrijke rol speelde bij de totstandkoming van de permacultuurtuin de Oerfloed en de woon- en werkplek Frijlân, beide in Friesland. Verder oproepen, gedichten en nieuws over het voorkómen van afval, de Tuin van Sjef in Velp en een inspirerend verhalenpad. Klik op de video om het te zien en te horen.

Groene Verhalen is een maandelijkse video en daaraan gekoppeld een website en een elektronische nieuwsbrief.

Groene Verhalen is een initiatief dat mensen bij elkaar wil brengen die de wereld mooier willen maken. Denk aan een duurzame manier van leven, geluk brengen in het leven van anderen, de vrede in de wereld bevorderen, ruimte geven aan de natuur en op een verantwoorde manier omgaan met de rijkdommen die de Aarde biedt, eerlijk delen, rechtvaardigheid en solidariteit.

Neem een abonnement op de nieuwsbrief voor een euro per jaar.

Bekijk ook de andere afleveringen.

Één reactie op “Aflevering 5 – mei 2021”

Reacties zijn gesloten.