Categorieën
Afleveringen

Aflevering 4 – april 2021

In de vierde aflevering van Groene Verhalen onder meer een gesprek met Marc Siepman. Hij ontwikkelde zich tot deskundige op vele terreinen, die te maken hebben met de toekomst van de Aarde, maar ook hoe mensen met elkaar samenleven. Verder oproepen, gedichten en nieuws over de nieuwe Zadenbibliotheek Nederland en de internatiomnale Dag van het Geluk. Klik op de video om het te zien en te horen.

Groene Verhalen is een maandelijkse video en daaraan gekoppeld een website en een elektronische nieuwsbrief.

Groene Verhalen is een initiatief dat mensen bij elkaar wil brengen die de wereld mooier willen maken. Denk aan een duurzame manier van leven, geluk brengen in het leven van anderen, de vrede in de wereld bevorderen, ruimte geven aan de natuur en op een verantwoorde manier omgaan met de rijkdommen die de Aarde biedt, eerlijk delen, rechtvaardigheid en solidariteit.

Neem een abonnement op de nieuwsbrief voor een euro per jaar.

Bekijk ook de andere afleveringen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.