Categorieën
Afleveringen

Aflevering 25 – Maart 2023

Ze streek neer in Friesland om zich te verbinden met de mensen en het land. Daarbij neemt Alowieke van Beusekom graag een voorbeeld aan inheemse volkeren. Stilstand is vooruitgang in het algemeen belang.
Verder in aflevering 25 de oproepen en gedichten van Els de Groen, Ellen Kool en Greetje Salima.

Groene Verhalen is een maandelijkse video en daaraan gekoppeld een website en een elektronische nieuwsbrief. Groene Verhalen is een initiatief dat mensen bij elkaar wil brengen die de wereld mooier willen maken. Denk aan een duurzame manier van leven, geluk brengen in het leven van anderen, de vrede in de wereld bevorderen, ruimte geven aan de natuur en op een verantwoorde manier omgaan met de rijkdommen die de Aarde biedt, eerlijk delen, rechtvaardigheid en solidariteit.

rechtvaardigheid en solidariteit.

Neem een abonnement op de nieuwsbrief voor een euro per jaar.

Bekijk ook de andere afleveringen.

Aflevering 25 als podcast

Wie genoeg heeft aan geluid kan de aflevering hieronder beluisteren, bijvoorbeeld tijdens een lange treinreis of ’s avonds in bed.