Categorieën
Afleveringen

Aflevering 9 – september 2021

In de negende aflevering van Groene Verhalen een gesprek met
Alice Koenen. Zij draagt groen bewustzijn uit, onder andere via haar bedrijf Organiverde. ” Als dat bewustzijn er is, verwacht ik dat veel mensen op een andere manier in het leven staan. Dat het niet alleen gaat om onszelf, maar om het totaal. Een betere wereld kunnen we alleen samen bereiken.”

Verder de rubrieken Oproepen, Lekker, Verhaal, Gedichten en Nieuws.

Productie en presentatie: Dick Verheul. Bijdragen van Els de Groen, Yvon Eerland, Greetje Salima, Ellen uit Amsterdam, Alowieke van Beusekom.

Groene Verhalen is een maandelijkse video en daaraan gekoppeld een website en een elektronische nieuwsbrief. Groene Verhalen is een initiatief dat mensen bij elkaar wil brengen die de wereld mooier willen maken. Denk aan een duurzame manier van leven, geluk brengen in het leven van anderen, de vrede in de wereld bevorderen, ruimte geven aan de natuur en op een verantwoorde manier omgaan met de rijkdommen die de Aarde biedt, eerlijk delen, rechtvaardigheid en solidariteit.

Neem een abonnement op de nieuwsbrief voor een euro per jaar.

Bekijk ook de andere afleveringen.

2 reacties op “Aflevering 9 – september 2021”

Ik heb het helemaal uitgekeken. Het is een mooi geheel geworden! Prachtige lijst met aktie ook. Veel te doen! Ik heb me meteen aangemeld bij Urgenda. Ik ga lopen op 8 oktober, van Groningen naar Assen, 12 oktober, van Meppel naar Zwolle, en 20 oktober van Maarn naar Utrecht. Ik neem wel een paar boeken ‘Langs kantelende wegen’ mee en adreskaartjes. Ik dacht nog, zou leuk zijn om ook in Engeland te lopen, heel ergens anders. Maar toen dacht ik, die stukken in Nederland heb ik ook nog nooit gelopen. En het wordt tijd om weer eens naar mijn vertrouwde stadje te gaan. Utrecht. Engeland kan wachten.

Wat maak je er steeds een mooi geheel van Dick. Dank je wel voor al het werk dat je hiervoor doet!! Een prachtige serie van portretten en waardevolle acties. ✨
🙏🏻

Reacties zijn gesloten.