Categorieën
Afleveringen

Aflevering 6 – juni 2021

In de zesde aflevering van Groene Verhalen een gesprek met Ad Vlems, een van de initiatiefnemers van Ecodorp Boekel. Verder oproepen, het verhaal, de rubriek Lekker, gedichten en nieuws over de Social Tipping point Coalitie, de Week zonder afval en Degrowth.
En: maak zelf chocolaatjes!

Productie en presentatie: Dick Verheul, bijdragen van Yvon Eerland, Greetje Salima, Ellen uit Amsterdam en Alowieke van Beusekom.

Groene Verhalen is een maandelijkse video en daaraan gekoppeld een website en een elektronische nieuwsbrief.

Groene Verhalen is een initiatief dat mensen bij elkaar wil brengen die de wereld mooier willen maken. Denk aan een duurzame manier van leven, geluk brengen in het leven van anderen, de vrede in de wereld bevorderen, ruimte geven aan de natuur en op een verantwoorde manier omgaan met de rijkdommen die de Aarde biedt, eerlijk delen, rechtvaardigheid en solidariteit.

Neem een abonnement op de nieuwsbrief voor een euro per jaar.

Bekijk ook de andere afleveringen.

2 reacties op “Aflevering 6 – juni 2021”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.