Categorieën
Over Groene Verhalen

Word abonnee van de Nieuwsbrief

Vanaf september 2023 zijn abonnementen op de nieuwsbrief gratis. Aanmelden kan hieronder. In elke nieuwsbrief staat onderaan een link om desgewenst weer af te melden.

11 reacties op “Word abonnee van de Nieuwsbrief”

Goed/Leuk Dick, dat je op Groene Verhalen bent gekomen! Dan kunnen we nog eens verhaal halen. En al velen hebben geconcludeerd dat we een nieuw verhaal hard nodig hebben; a new narrative…
Bedankt ook voor de vele jaren ZOZ en De Kleine Aarde, waarvoor je je zo vele jaren met hart en ziel hebt ingezet!

Graag wil ik me aanmelden voor de nieuwsbrief en abonnee worden. Ik ben bezig met het schrijven/ bewerken van sprookjes/ verhalen/ liedjes over de natuur. In eerste instantie voor kinderen, maar ook voor volwassenen. Website komt eraan

Wat een mooi initiatief in deze soms lastige periode. Ik word graag abonnee.

mooi initiatief dick er kunnen niet genoeg groene verhalen verteld worden

Aangemeld! Mooi initiatief en zeer waardevol. Mocht je Engelstalige bijdragen willen (poetry inspired by nature), you know how to find me! Love, Dora

dankjewel voor deze fijne serie. Ik heb een abonnement genomen. 35 jaar geleden heb ik zelf een hooikist getimmerd van hout met een deksel. Een paar kussenslopen losjes gevuld met hooi (genietmomentje van de hooigeur komt ik er gratis bij) erbij en daar gaat regelmatig een pan in, het werkt nog steeds fantastisch. Tegenwoordig kun je voor veel geld een hooimadam kopen maar het kan dus veel simpeler. Op kampeervakanties wordt de slaapzak omgetoverd tot ‘hooikist’.

Ha Hetty,
Welkom als abonnee. Ik ontdekte laatst dat heel veel mensen de hooikist niet meer kennen. Daarom heb ik iets over verteld in aflevering 24.

Reacties zijn gesloten.