Categorieën
Nieuws

Schooltuin in Huijbergen op initiatief van De Huijberg

Enkele mensen aan het werk op het terrein van De Huijberg.

In het Brabantse Huijbergen wordt een schooltuin aangelegd op het terrein van het klooster. De tuin komt er op initiatief van De Huijberg, een leefgemeenschap die groen, verbonden en geïnspireerd wil leven en daarvan wil uitdelen middels activiteiten, een meewerk-tuin en een gastvrij huis.

Een veldje met struikjes, datgrenst aan het speelplein van de school wordt straks een educatieve tuin. Samen met de leerlingen gaan ze grond ontginnen,zaadgoed en plantjes aanschaffen, compost en grond aanvoeren, een teeltplan maken, de watertoevoer

regelen, zaaien, en dan uiteindelijk oogsten!

De stichting Kern met Pit draagt duizend euro bij.

Links
De Huijberg

Kern met Pit

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.