Categorieën
Afleveringen

Aflevering 23 – Januari 2023

In het Noord-Hollandse Schagen spreken we met Wilbrord Braakman, die als een van de eersten biologische bloembollen teelde. Inmiddels nadert hij de negentig en nu werkt hij aan een boek: De Aarde is ons toevertrouwd. En we krijgen een rondleiding in het huis van twaalf vierkante meter op het Friese platteland, dat Dick Verheul daar bewoont.

Productie en presentatie: Dick Verheul.

Groene Verhalen is een maandelijkse video en daaraan gekoppeld een website en een elektronische nieuwsbrief. Groene Verhalen is een initiatief dat mensen bij elkaar wil brengen die de wereld mooier willen maken. Denk aan een duurzame manier van leven, geluk brengen in het leven van anderen, de vrede in de wereld bevorderen, ruimte geven aan de natuur en op een verantwoorde manier omgaan met de rijkdommen die de Aarde biedt, eerlijk delen, rechtvaardigheid en solidariteit.

Neem een abonnement op de nieuwsbrief voor een euro per jaar.

Bekijk ook de andere afleveringen.

Aflevering 23 als podcast

Wie genoeg heeft aan geluid kan de aflevering hieronder beluisteren, bijvoorbeeld tijdens een lange treinreis of ’s avonds in bed.