Categorieën
Afleveringen

Aflevering 8 – augustus 2021

In de achtste aflevering van Groene Verhalen een gesprek met Leo de Groot, die tientallen jaren actief was als vredesactivist en nu een prachtig paradijsje heeft geschapen in de Dobbelsteijnstraat in Heerlen, de Dobbeltuin. Dat is opbouwend werk

Verder de rubrieken Oproepen, het Verhaal, Gedichten en Nieuws.

Productie en presentatie: Dick Verheul, bijdragen van Els de Groen, Yvon Eerland, Greetje Salima, Ellen uit Amsterdam.

Groene Verhalen is een maandelijkse video en daaraan gekoppeld een website en een elektronische nieuwsbrief. Groene Verhalen is een initiatief dat mensen bij elkaar wil brengen die de wereld mooier willen maken. Denk aan een duurzame manier van leven, geluk brengen in het leven van anderen, de vrede in de wereld bevorderen, ruimte geven aan de natuur en op een verantwoorde manier omgaan met de rijkdommen die de Aarde biedt, eerlijk delen, rechtvaardigheid en solidariteit.

Neem een abonnement op de nieuwsbrief voor een euro per jaar.

Bekijk ook de andere afleveringen.

Één reactie op “Aflevering 8 – augustus 2021”

Reacties zijn gesloten.