Categorieën
Afleveringen

Aflevering 3 – maart 2021

Hier de derde aflevering van Groene Verhalen, waarin onder meer een gesprek met schrijfster Laura Vegter , bekend van haar boek ‘Naar de Aarde.’. Verder oproepen, gedichten en nieuws. Klik op de video hierboven om het te zien en te horen.

Groene Verhalen is een maandelijkse video en daaraan gekoppeld een website en een elektronische nieuwsbrief.

Groene Verhalen is een initiatief dat mensen bij elkaar wil brengen die de wereld mooier willen maken. Denk aan een duurzame manier van leven, geluk brengen in het leven van anderen, de vrede in de wereld bevorderen, ruimte geven aan de natuur en op een verantwoorde manier omgaan met de rijkdommen die de Aarde biedt, eerlijk delen, rechtvaardigheid en solidariteit.

Neem een abonnement op de nieuwsbrief voor een euro per jaar.

Bekijk ook de andere afleveringen.

3 reacties op “Aflevering 3 – maart 2021”

Geweldig deze derde nieuwsbrief, Dick. En wat een prachtig verhaal van Laura Vegter, zo vanuit haar hart.

Jouw initiatief zal verder groeien – er is zoveel positiefs te melden. Dank voor je werk en de energie die je er in steekt.

Ook ik heb genoten van deze mooie nieuwe nieuwsbrief-uitzending. Het interview met Laura Vegter vond ik inspirerend en wat mij er speciaal in raakte, was het feit dat zij zo genoot van het zichzelf wassen buiten met een fles…:) Voor mij een teken hoe belangrijk eenvoud en buiten-zijn voor ons mensen kan zijn…

Hoi Salima,

Wat leuk om jouw feedback te horen! Ik dacht achteraf dat dit detail van buiten wassen met een fles misschien te intiem was. Mooi dat dit jou juist aansprak! Groeten, Laura.

Reacties zijn gesloten.