Categorieën
Oproepen

Oproepen november 2021

Vind gelijkgestemden in je eigen omgeving om iets te ondernemen, van een eetclub tot een woongroep en van een boswandeling tot de aanleg van een voedselbos. Stuur oproepen in, om mensen in je omgeving te vinden om samen de wereld wat mooier te maken.

Twee vrijwilligers gezocht voor de zadenbibliotheek

De Zadenbibliotheek zoekt twee vrijwilligers: een organisatietalent en ienand die met de website bezig wil gaan. Het werk kan vanuit huis gedaan worden. De zadenbieb vind je op veel locaties in Nederland. Je kunt er zaden lenen, inleveren en ruilen. Ook kun je terecht voor informatie over het zelf starten van een zadenbieb.
Meer informatie

Webinars over de wolf

Het IVN organiseert twee webinars over de wolf, die geliefd en gehaat is nu hij terug is in Nederland. Er is een wolvenwebinar voor kinderen op 3 november en voor volwassenen op 8 december. Deelname is gratis.
Aanmelden

Nationale boomfeestdag

Woensdag 10 november is de nationale Boomfeestdag. Het thema is dit jaar: bomen maken gezond. Er zijn veel wetenschappelijke onderzoeken die de positieve effecten van een groene omgeving onderbouwen.
Meer over de Boomfeestddag

Woonprotesten in het land

Er zijn de komende tijd verschillende woonprotesten, omdat huizen bedoeld zijn om in te wonen, niet om geld mee te verdienen. Op zondag 14 november in Den Haag, op 21 november in Utrecht en op 28 november in Groningen.
Meer informatie

Correspondenten voor Groene Verhalen

Voor Groene Verhalen zijn we op zoek naar corresppondenten, die willen berichten over groen nieuws in hun eigen omgeving. Denk je iets te kunnen betekenen, laat het dan weten! info (at) groeneverhalen.nl

woonruimte te huur aangeboden in Overschie Rotterdam\

Voor een pand uit 1921 met drie wooneenheden zoeken we per half november een betrokken en natuurvriendelijk creatief stel / bewoner/ster, zo rond de dertig en zestig.
Mail voor info: uitlaatdienst (at) honderonde.nl

Oproepen inzenden

Meer oproepen lees je in de Nieuwsbrief. Heb je zelf een oproep, stuur die dan hiertonder in of per e-mail

[contact-form-7 id=”136″ title=”Oproep inzenden”]