Categorieën
Oproepen

Oproepen mei 2021

Hieronder de oproepen die te horen zijn in de vijfde aflevering van Groene Verhalen.

Op deze plek zou je gelijkgestemden in je eigen omgeving moeten kunnen vinden om iets te ondernemen, van een eetclub tot een woongroep en van een boswandeling tot de aanleg van een voedselbos. Stuur oproepen in, om mensen in je omgeving te vinden om samen de wereld wat mooier te maken.

Bouwen op Ecodorp Boekel

bij het Ecodorp Boekel zoeken ze mensen die willen helpen om de laatste cirkel van het ecodorp af te maken. Ze hebben heel hard mensen nodig, liefst voor meerdere dagen. Wie meewerkt krijgt heerlijke maaltijden voorgeschoteld en een slaapplek.
www.ecodorpboekel.nl

Correspondenten gezocht

Voor Groene Verhalen zijn we op zoek naar correspondenten die af en toe willen berichten over groot en klein nieuws in hun eigen omgeving. Laat iets horen via info(at)groeneverhalen.nl
Daarna overleggen we verder wat er mogelijk is.

Stem voor een woonpionier

VPRO Tegenlicht heeft op de website een lange lijst van woonpioniers die plannen hebben om versneld de wooncrisis uit komen.Het publiek stemmen op het beste idee. De koplopers zijn Peel Natuurdorpen, Wooncoöperatie De Warren en de Tiny House beweging, vertegenwoordigd door Marjolein Jonker alias Marjolein in het Klein. Stemmen kan nog tot 5 mei.
pioniers.op.vpro.nl

Muzikanten gezocht

Voor Groene Verhalen zijn we op zoek naar muzikanten die eigen werk hebben opgenomen dat past bij de sfeer van Groene Verhalen. Laat eens iets horen.
info(at)groeneverhalen.nl

Aktie Agenda

Als sinds 1989 bestaat de digitale Aktie Agenda, die een overzicht biedt van acties en activiteiten van mensen die de wereld beter willen maken. Iedereen die iets organisiseert kan dat eenvoudig bekend maken via de akte Agenda op
www.aktieagenda.nl

Meer oproepen lees je in de Nieuwsbrief. Neem een abonnement voor een euro per jaar.

Heb je zelf een oproep? Stuur hem hier in:

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.