Categorieën
Oproepen

Stuur een oproep in

Milieubewust leven, zuinig zijn met energie en grondstoffen, biologische maaltijden, vegetarisch eten… het gaat allemaal veel makkelijker als je mensen om je heen hebt die er hetzelfde over denken.
Daarom is er via Groene Verhalen de mogelijkheid om een oproep te doen en zo medestanders te vinden. Misschien zoek je mensen voor een veganistische eetclub. Of wil je je moestuin graag met anderen delen. Of je zoekt mensen voor een maandelijkse ontmoeting in je woonplaats, eventueel met een film ter inleiding. Of nog iets anders.

Vul hieronder de tekst van je oproep in. Als deze inhoudelijk past, dan verschijnt deze in de eerstvolgende nieuwsbrief, die verschijnt op de eerste van de komende maand. Wil je ook de oproepen van anderen lezen? Neem dan een abonnement voor een euro per jaar.

Dit is mijn oproep:

[contact-form-7 id=”136″ title=”Oproep inzenden”]

Één reactie op “Stuur een oproep in”

Beste Dick,

Ben heel benieuwd! Bedankt voor dit nieuwe initiatief, en Super Bedankt voor Alles wat je hebt gedaan om deze Wereld mooier te maken!!
Liefs, Tika

Reacties zijn gesloten.